Radikal Mühendislik

Radikal Mühendislik (başakşehir / İstanbul) Firma Tanıtımı

İstanbul Radikal Mühendislik firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grup İstanbul Firmaları
📅 Yayınlama
🖋️ Kelimeler Başakşehir, İstanbul, İstanbul Başakşehir, Makine Sanayi, Sanayi
🏷️ Etiketler Makine Sanayi, Sanayi, İstanbul Başakşehir, İstanbul

Radikal Mühendislik Hakkında

Şirketimiz kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde önemli başarılara adını yazdırmış ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır. Bu başarının ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.

Vizyonumuz

Değerlerimizden taviz vermeden ve yer aldığımız her alanda farklılık yaratarak, katma değeri yüksek yeni projeler gerçekleştirmek ve bulunduğumuz sektörlerde lider konuma yükselmek.

 

Misyonumuz

Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda yenilikçi uygulamalar geliştirerek ve teknolojiyi en üst seviyede kullanarak ulusal ve uluslararası alanlarda kârlı-verimli ürünler üretmek ve Türkiye ekonomisine yön veren en önemli aktörlerden birisi olmak.