Özkan Çakmak Promosyon

Özkan Çakmak Promosyon (bağcılar / Mahmutbey / İstanbul) Firma Tanıtımı

İstanbul Özkan Çakmak Promosyon firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grup İstanbul Firmaları
📅 Yayınlama
🖋️ Kelimeler Bağcılar, Mahmutbey, İstanbul, İstanbul Bağcılar, İstanbul Mahmutbey, Alışveriş, Promosyon, Basım Yayın
🏷️ Etiketler Alışveriş, Basım Yayın, Promosyon, İstanbul Bağcılar, İstanbul Mahmutbey

Özkan Çakmak Promosyon Hakkında

Hakkımızda

1980 Yılında kurulmuş olan şirketimiz sektördeki yerini en üst düzeye taşıyabilmenin gururu ile 35 yılıgeride bırakarak tanıtım ürünleri sektörünün seçkin firmalarından biri olmayı başarmıştır.

Şirketimiz,promosyon ürünleri konusunda özgün tasarım ve farklılaşmanın gerekliliğinikendi bünyesinde gerçekleştirerek çözüm ortaklarına sınırsız hizmetler sunmanın mutluluğunu yaşamakta ve bununyanında toptan çakmak satış bölümüyle Cricket,Clipper,Tokai,Djeep ve Toscow çakmaklarının bölgebayiiliğiyle ürün gruplarını her zaman zengin tutmuştur.

Özkan Çakmak Promosyon baskı hizmetleriyle müşterilerine satış sonrasıdestekte bulunarak;Serigrafi baskı, Tampon baskı, Lazer baskı ve UV baskı teknikleriyle baskılı olarakürünlerini müşterilerine sunmaktadır.

Kurumsal politikamızın temel taşları olan; kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı, disiplin,çözüm odaklı bir sisteme dayalı ekip çalışmasını ilke edinmiş olan şirketimiz,teknolojinin sunduğu olanakları en iyi şekilde kullanmaktadır.

İthalatın haricinde ihracaatlarıyla müşteri pörtföyünügünden güne zenginleştiren Özkan Çakmak Promosyonfuar katılımlarıyla müşterileriyle karşılıklı görüş alış verişinde bulunmaktadır.