Dia Clas Elmas Ve Aşındırıcıları İthalat İhracat Sanayi Ve Tic. Ltd.

Dia Clas Elmas Ve Aşındırıcıları İthalat İhracat Sanayi Ve Tic. Ltd. (pendik / İstanbul) Firma Tanıtımı

İstanbul Dia Clas Elmas Ve Aşındırıcıları İthalat İhracat Sanayi Ve Tic. Ltd. firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grup İstanbul Firmaları
📅 Yayınlama
🖋️ Kelimeler PENDİK, İstanbul, İstanbul Pendik, Karbür Aşındırıcı Taşlar, Seramik Aşındırcılar, Cam İşleme Taşları, Parlatma Macunu, Elmas Lama, Testere Dişleri, Honlama, Metal Sanayi
🏷️ Etiketler Cam İşleme Taşları, Elmas Lama, Honlama, Karbür Aşındırıcı Taşlar, Metal Sanayi, Parlatma Macunu, Seramik Aşındırcılar, Testere Dişleri, İstanbul Pendik

Dia Clas Elmas Ve Aşındırıcıları İthalat İhracat Sanayi Ve Tic. Ltd. Hakkında

 

Gelişmekte olan ülkemizin her alanda olduğu gibi SERT METAL AŞINDIRICI TAŞLAR sektöründe de ihtiyaç günden güne artmaktadır.

Günümüz koşullarında kalitenin ve güvenin ön plana çıktığı rekabet şartlarında imalat sektörüne satış öncesi ve sonrası kaliteli hizmet verebilmek, bilgi desteği sunabilmek ve zamanında ürün teslimi yapabilmek amacıyla sektörde en iyi olabilme ilkesiyle 1992 yılında kurulan DİA CLAS ilk yıllarda Avrupa'dan ithal ettiği ürünleri pazarlamaktaydı. Zaman içinde değişen ve gelişen piyasanın talepleri doğrultusunda faaliyetlerimiz arasına üretiminde eklenmesini zorunlu kılmıştır.

Firmamız 01.06.2010 tarihinden itibaren DİA CLAS ELMAS ve AŞINDIRICILAR SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. olarak yenilikçilik ve ilericilik anlayışına bir adım daha atarak kurumsallaşmıştır. Siz sayın müşterilerimize daha iyi hizmet için DİA CLAS uzun yıllara dayanan tecrübesi, yenilikçi ufku, müşteri odaklı kalite anlayışı ile omuzladığı misyonu aynı heyecanla ve kararlılıkla sürdürmektedir. Hizmet verdiğimiz sektörler arasında Makine, Tekstil, Otomotiv, Kalıp, Cam, Armatür, Cıvata, Kesici Takım, Ağır Sanayi, Havacılık ve Silah Sanayi sektörleri ilk sırada yer almaktadır. Vizyonumuz; firmamızın yurt içinde elde edilen başarılı konumunu sürekli yapılacak yatırımlarla geliştirerek kendi faaliyet alanımızda Türkiye'de en iyisi yapmak, dürüst ve güvenilir müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve bu sayede kararlılıkla ilerlediğimiz bu yolda insana ve çevreye saygı çerçevesinde emin adımlar atmaktır. Her zaman teknolojik yeni gelişmeleri yakından takip ederek profesyonel yaklaşımla kalite, güven, zaman konusunda seçkin olmayı hedefliyoruz.

DİA CLAS önümüzdeki yıllarda da hizmet verdiği sektörlerin ihtiyaçları doğrultusunda, kaliteli hizmet anlayışı ile müşterileriyle beraber gelişmeyi ve geliştirmeyi ilke edinmiştir. ARGE çalışmalarımız devam etmektedir. DİA CLAS sorun çözücü, çevreci, çalışana duyarlı, işine ve mesleğine saygıyı referans edinmiş bir firma olarak her zaman en iyilerle hizmetinizde olacaktır.