Citywalls

Citywalls (beşiktaş / İstanbul) Firma Tanıtımı

İstanbul Citywalls firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grup İstanbul Firmaları
📅 Yayınlama
🖋️ Kelimeler Beşiktaş, İstanbul, İstanbul Beşiktaş, Reklam Ajansı, Hizmet Sektörü
🏷️ Etiketler Hizmet Sektörü, Reklam Ajansı, İstanbul Beşiktaş, İstanbul

Citywalls Hakkında

Ulusal ve Uluslararası markalarımızın tüketiciyle açık hava mecralarında sürecinde, planlama, satınalma, baskı, montaj, fotoğraflama, raporlama süreçlerinin tamamını sizin için koordine eden tam hizmet medya ajansıyız.

Bu vizyon ile 2012 yılında, sektörde uzun yıllar tecrübe kazanmış yönetici kadrosu ile kurulduk. Diğer taraftan genç & dinamik ekibimizin yüksek enerjisi sizlere açıkhava mecralarında Sıradışı öneriler ve markanızı diğerlerinden daha farklı bir frekansa taşıyacak alternatiflerle sizlere konforlu bir hizmet sunuyoruz.

Markalarımızın ihtiyaçları doğrultusunda, dünya çapında ve yerel tecrübelerimiz ile açık hava mecra planlamasını formülize ediyor, mecralar ile olan güçlü ilişkilerimiz ve satınalma gücümüzü en efektif şekilde birleştirerek sizlerin hizmetine sunuyoruz.

 

İDEAL

Sektörün en ideal yaklaşımlarına sahip olarak hep ileri yönde seyreden yaklaşımlarla, yeni yenilikçi ve güçlü yaklaşımlar sunmakta ideal.

GÜVENİLİR

Paydaşlarıyla güven ve huzur içerisinde ilişkiler geliştiren, iş yapma ve uzun soluklu projelerde kendisine ispat etmiş ve güvenle yeni ufuklara yol almada doğru ekip.

SADAKATLİ

Birlikte yola çıktığı paydaşlarının her türlü zorlukta yanında ve sadakatle yürüyen, verdiği her söze her koşulda sadık bir yol arkadaşı

SIRADIŞI

Sıradan mecralara sıradan ürünlerle planlama yapmaktansa, mecralarda konuşulacak ve konuşturacak fikirlerle markayı öne çıkarıcı, biraz şımarık, biraz iddialı, biraz da agresif fikirlerle tam anlamıyla Sıradışı...

İDDİALI

Bu işi gerçekten çok iyi bilen tecrübeli ve ne yaptığının farkında bir ekip... Markanızı aynı anda istediğiniz kadar fazla noktada, onlarca ilde, yurtiçi ve yurtdışında en iyi şekilde mecralara taşıyabilecek iddialı bir network ağı...