Adelya

Adelya (bağcılar / İstanbul) Firma Tanıtımı

İstanbul Adelya firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grup İstanbul Firmaları
📅 Yayınlama
🖋️ Kelimeler Bağcılar, İstanbul, İstanbul Bağcılar, Dış Ticaret
🏷️ Etiketler Dış Ticaret, İstanbul Bağcılar, İstanbul

Adelya Hakkında

Adelya Dış Tic & Turizm firması, 2015 yılında Türkiye / Iran / Türkiye güzergahında ithalat & ihracat ve satış / pazarlama faaliyetlerinde bulunmak üzere İstanbul ve Tahran ofislerinde hizmet vermeye başlamıştır.

Ürünlerine İran'da yeni pazar arayışında bulunan firmalara danışmanlık hizmetleri vermekte olan firmamız, 2016 yılında İran menşeeli firmaların ürünlerine de Türkiye ve çevre ülkelerde pazar çalışmaları yapmaya başlamıştır.

Firmamız Fujifilm Sericol firmasının tek yetkili Iran satış temsilcisi olması ile birlikte Iran'ın Isfahan şehrinde bulunan oluklu polipropilen imalatı & satışı yapmakta olan Carton Plast Co firmasını başlıca Türkiye olmak üzere uluslararası satış temsilcilği faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

Firmamız, serigraf & dijital ve tesktil baskı alanında faaliyet gösteren Türkiye merkezli firmaların ürünlerinin satış & pazarlamasını Tahran ofisi üzerinde Iran pazarına yapmaktadır. Iran'da satış & pazarlaması yapılan ürünlerimizin büyük bölümünü Adelya markamız üzerinden yapılmaktadır. Bu alanda başlıca satışını ve pazarlamasını yaptığımız ürünler tekstil baskı makineleri ve kimyasalları, grafik baskı makineleri ve kimyasalları, dijital baskı makineleri ve kimyasallarıdır.

Ayrıca Carton Plast Co firmasının üretimini yaptığı, yoğun olarak reklam, ambalaj, paketleme, otomativ, beyaz eşya, lojistik, demir çelik, kırtasiye, tarım & bahçe, inşaat & yapı sektörü gibi geniş bir alanda kullanıma sahip oluklu polipropilen levha ve bobin satışını başlıca Türkiye ve çevre ülkere yapmaktadır.

Müşteri menuniyeti her zaman önceliğimizdir.